úterý 8. ledna 2013

Narutofilní povánoční nostalgie

Víte co je vrchol lenosti?
Když se vám nejen nechce nic dělat, ale také nic nedělat. Protože proč?
Všechno je to strašná otrava.

Vedlejší účinky nadbytku času o Vánocích strávených u Naruta jsou blahé i neblahé. Rozlište sami.
  • Jsem u 215. dílů Shippuudenu, takže jsem už za skoro všemi spoilery (co se týče úmrtí) a mám mnoho co probírat s dalšími narutofily, kteří jsou na tom lépe než já. Jakože dílově. 
  • Když pořád štěbetáte o tom, že se koukáte na Naruta a je bezva psina, občas nakazíte i další (že Zdendo?) 
  • Když chodíte spát ve 3, může se vám vzbouřit organismus a odmítnout jít spát ve 22 abyste byli vynynaní do školičky. 
  • Rozumíte sem tam slovo v japonských písničkách. 
  • Vaše schopnost plynule rozumět angličtině anižbyste si jí překládali ve stejném čase do češtiny se zvyšuje. To, že to později překládáte do češtiny, abyste to vysvětlili svým přátelům, ověřuje to, jak jste tomu rozuměli a tak je to prostě BEZVASUPERBOMBAKŮL a náramně užitečné... když na to příjde. 
  • Straníte se lidí a tak po vypuštění mezi stádo hlučných dvounožců můžete pociťovat návaly úzkosti, paniky a chuti vraždit, kterou vzápětí zavrháte, protože ,,Miluj bližního svého jako sám sebe,'' a sebe máte moc rádi a měnit to nechcete takže to není vyváženo a bliká vám alarm. 
  • Ostatní, co neznají Naruta se mohou cítit ve vaší přítomnosti jako outsideři a mimozemšťani. Nebo jim můžete jako mimozemšťani připadat vy. 
  • Když si hryžete nehty, nebo lak na nehtech, nebo vlasy nebo víčko od PETlahve, rty, tvoříte pečetě, doplňtecokolivchcete u napínavých scén, snižuje se potřeba jíst, tedy jíst to pro co si musíte dojít sami. Tudíž přes Vánoce nepřiberete. 

No to by mohlo stačit. Návrat do reality je krůty krutý (především proto, že se uzavírají známky) a tak se s tím musíte vyrovnat. Každý se s tím vyrovnává různě.

Nekteří si řeknou ,,Sore wa watashi no nindo dakara,'' zapiští ,,Naruto-kun,'' a jdou mezi lidi vyhledat nejbližšího narutofila, protože po kousíčkách jde socializace nejlépe a začneme přeci nejradši s tím co známe. Někteří si mohou vytáhnout zápisník, tužku a složit na to super kůl bakayarou rap jako Killer Bee. Někteří si řeknou, že to nevzdají a vrhnou se přímo do davu, protože jednou budou Bohemiakage (prezident) a ten se denně stýká s mnoha lidmi. Někteří vytáhnou diář od Ježíška a začnou si tam čmárat japonské fráze a obrázkové útržky z Naruta, aby byl tento evil nástroj, který vás okrá.. ech vám organizuje čas, vaše srdcovka a pohled na něj byl mnohem příjemnější. A nebo všechno dohromady.

Já jsem ta diářová co se vrhá za narutofily.

Ano přesně teď jste mohli pocítit bod 7 (Óňo?). Ale není to vše jen o Narutovi.
Když má člověk moc času... především když se mění rok.. člověk občas rekapituluje, co tak jako zažil, učinil, zmrvil... a občas to přežene a vrátí se zpět o 2 roky... a hodně se u toho nasměje.
Tak jsme vyhrabali pár starých konverzací, protože... ,,začátky jsou vždycky krásné.''
Onen den D, kdy možná zříme své tváře 3D se blíží a občas z toho jeden až nemůže usnout (protože - kde budou do háje spát?!), ale pak mu přijde pohled s veverkou a javorovým listem z Kanady a příjde nápad!
Pchááá! Snail mail má kouzlo! Já chci další pohlednice! (Já mám totiž pro pohledy slabost víte, tak trochu je sbírám)
A tak si vyměníte adresy a kouknete se na google streets abyste se svému kamarádovi z daleka cítili blíž a pak...

,,Vyfotili ti dědu!''
....Google Streets až do vaší zahrady!


P.S.: Óňa mi nakreslil beránka a napsal pohádku, heč!


~Hikari

Žádné komentáře:

Okomentovat