středa 1. ledna 2014

Štastná sedmička a o tom jak manipulovat muži

A máme ho tady..
.. roka nového.
2014
To máme 5+2 = 7
Sedmička je prý taky symbolické číslo nebo tak něco.
Sedmihlavá saň bydlící za sedmero horami a sedmero řekami seděla u věže a pletla si sedm kulichů na zimu, která prý příjde až v lednu, což už vlastně je, takže vítejak.
No mohl by to být fajn rok. Takový.. přelomový.
Na jaře odmaturuju, pak se upracuju k smrti a zakotvím na výšce, případně zazářím až v září nebo budu mýt záchody do smrti a malovat pánské akty a psát homérské eposy o tom, jaká jsou lidi prasata.
Na přebalu budou cookies.

Jak jsem strávila přelom mezi vloni a letos?
Jak jsem se zmiňovala v minulém článku: byla jsem s princeznou Jehozrzkou v království prince Dlouhovlase. Bohužel nebyl čas na obhlídku královských statků, ale černé masožravé hlídací labutě mi stačily, abych se držela stezky a hezky zakotvila v princově lenošce s princeznou, zatímco princ princeznu lechtal a koukali jsme na Star Wars, což bylo po vstávání v 5, 8 hodinách v práci a poté honičce za autobusem, skoro návrat do ráje.

Cítím se hned jako menší barbar. Vím konečně kdo je Luke Skywalker a jak vypadá, předtím jsem o něm jen hodně slyšela. Do některých filmů prostě musíte dorůst. Jistě, že jsem SW viděla, ale jako menší prďola a to mě to moc nebralo. Jasně.. bitky se světelným mečem jsou kůl, hele ten robot mluví, ale to číslo 5 taky.
Zjistila jsem, že ať dělám cokoliv, mohu spadnout do bahen nostalgie.. ať už je to hraní deskovek nebo pitomé lovestory ve filmu, kde řeší furt ty samé pí..kraviny.
*Anakin políbí Padmé*
,,To.. to jsem neměla!''
,,Blablabla.''
,,Nemůžeme být spolu, blablabla.''
Tak to běž. Ale áno, vzali se a byl z toho průser jak vrata. Vyšší princip no jutsu.
SW je vlastně taková příručka, jak se to nedělá, případně jak správně manipulovat s chlapem.

1. Posílit pocit, že je nedostatečně doceňen - zviklat to v co věří, za čím či kým stojí.
,,Něco ti zatajují. Nedůvěřují ti..''

2. Přesvědčit ho, že váš názor, vaše strana ho docení adekvátně a ještě mu přidá
,,Když se přidáš k nám, budeš chytřejší, silnější, mocnější, budeš kápo, ohelljeah!''

3. Pořád nezabírá? Vytáhněte slabé stránky. Něco k čemu ho poutá silné emocionální pouto. Je to rodič, žena jeho srdce, dítě, přítel, sourozenec? Vybírejte dobře, čím silnější city, tím lépe se to dá použít proti němu. Když nefunguje působení přímo na něj, působte skrze dotyčnou osobu. Nejlepší je pokud dotyčné osobě hrozí smrtelné nebezpečí.
,,Pokud se k nám přidáš, zachráníš tím Padmé!''

4. Po předchozích třech už by měl být daný mužský zviklaný dost. Pokud se stále nerozhoupal, odstraňte překážky. Zasaďte pořádnou ránu důvěře jeho organizaci, aby se dostal z jejího vlivu a byl čistě pod tím vaším. Nejlepší je namluvit mu, že jeho organizace je vlastně celou dobu proti jeho přesvědčení a podejte důkaz, zveličte ho.
,,Jediové se spiknuli proti Republice! Vidíš? Snaží se mě zabít bez soudu! To není demokratické! Zachraň republiku, přidej se k nám, my jsme s Republikou.''

5. Zpřetrhejte jeho nejdůležitější vztahy - jsou spojnicí s tím, od čeho ho chcete obrátit. Už tak je dost zmítán emocemi, tak toho využijte. Obraťte jeho zmatení, zlost, hněv, hořkost, bolest, všechno proti těmto lidem, stačí něco trochu zveličit, poupravit pravdu, ukázat mu je v jiném světle. Má zatemněné smysly, bude to snadné.
,,Tvůj mistr je teď nepřítel, je proti nám, je proti tomu v co věříme!''

6. Když zničíte jeden vztah, bolest a hořkost se znásobí a vaše obět začne být hluboce podezřívavá vůči všem. Pokud je žena jeho srdce s dotyčným zrádcem, stává se po chvíli zrádkyní taky, protože se mu snaží vymluvit jeho pravdu a patří vlastně mezi zrádce. Jelikož vaše obět je pološílená, postará se o zničení dalších svazků sama. Občas ho popostrčte. Pokud osobě, kterou miluje nejvíce ještě navrch ublíží v záchvatu vzteku, je to další ideální příležitost, jak posílit vaši moc nad obětí. Pocit viny ochromuje.

Velice poučný večer.
Tak ať vás letos provází Síla.

Žádné komentáře:

Okomentovat